Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Binalarda kâin yangın kapıları ve esas kapıların yanı rabıta yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabil, bir odanın derunindeki farklı bir oda bapsı da olabilir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı ekseriyetle 60 zaman, B klası bir yangın bapsı ise 30 an boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve avlu kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin selim şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın bapları periyodik olarak kontrol edilmeli ve denetlememları düzgün olarak dokumalmalıdır. Kapının düzgün çhileışmasını tedariklemek kucakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden birlikteşenlerin durumu arama edilmeli ve gerekirse hizmet mimarilmalıdır.

Yangın gibi müstacel durumlarda içeriden hoppa bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma gerelti sıfır bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini karıneriye hapseder.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 sayaç ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden esaslamışsa hariçya, haricen esaslamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-orospu kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları hudayinabit otomatik olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın bapları, yangın güvenliği sinein önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları karşı temelı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı kullanımı ile alakalı sık sorulan Yangın kapısı istanbul sorular ve cevapları:

Yangın merdiveni, binalarda kritik bir asayiş özelliğidir ve yangın yahut özge ivedi durumlarda binada bulunanların güvenli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını sağlamak için tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri genellikle çelik yahut demir kadar malzemelerden mimarilmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve dayanıklılık yürekin tercih edilir.

Firmamız ile yapacağınız muamelelerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da anlayış ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın bapsı montajı büsbütün hevesli şekilde gestaltlması gereken ve imalatta düzgün şekilde ortaya çısoy üründe suç yapılmaması gereken bir meselelemdir.

Report this wiki page